CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

lørdag den 18. juni 2011

Kurvetaske igen

Jeg har tidligere vist den taske på kurv jeg har syet. Marie har spurgt til hvordan tasken er syet fast på kurven.


Da jeg havde syet patchworkstykket og samlet det i en ring syede jeg det ret mod ret fast på kurven med så små sting det kunne lade sig gøre. Det var faktisk nemmere end jeg havde regnet med, men det kommer sikkert helt an på hvilken kurv man syr på.

 Bagefter syede jeg foret på på samme måde bare indefra. Som i måske kan se på billedet er der en metalramme i den kurv jeg har brugt. 'jeg sørgede for at min syning ligger under rammen, så den øverste del af metalrammen er syet fast til tasken.

Da taskestykket og foret (som jeg havde syet lommer i først) var syet på kurven satte jeg hanke på, og ført til sidst samlede jeg stykket med lynlås, foer og ydertaske med en almindelig lukkekant.
Jeg synes tasken er rigtig god og rummelig, men der er en tendens til at de mindre ting i tasken falder ned i kurven, og de lidt større står ovenpå kanten af kurven og ikke kommer helt ned i bunden.

Håber billederne kan hjælpe til hvordan den er samlet. I hvert fals har jeg nu fået ryddet op i den ;-)

Her står den mest på tæpper i syrummet. Efter at have syet december blokken på den BOM jeg har deltaget i, gik det helt i stå. Jeg havde ellers fulgt med og fået syet månedens blok hver eneste måned, men da armen gjorde knuder blev det ikke lige til mere.

Nu har jeg heldigvis fået gjort noget ved det igen. Alle blokkene er syet, og jeg har fået syet dem sammen med stolper og hjørneblokke.

Udenom skal der være en kant med stjerner. I efteråret har jeg skåret stoffet til stjernerne, og har også fået syet stjernespidserne, men de er ikke samlede endnu, så der er nok til et par aftners underholdning endnu.

Det har været rigtig spændende at deltage i BOMen. Når pakkerne er kommet har jeg næsten ikke kunnet vente med at få dem syet, så sådan en vil jeg helt sikkert deltage i igen.

Så har jeg snart 2 tæpper der er klar til quiltning. Mon ikke snart jeg skulle tage fat på nogle andre opgaver - det er jo ikke fordi der mangler ideer....

3 kommentarer:

  1. Hold da helt op hvor er din "kurve-taske" fin. Genial ide !! Og tæppet - sikke fine farver.
    Ha en dejlig aften

    SvarSlet
  2. Tak Gitte - det var lige det jeg skulle se - nu forstår jeg hvad du har gjort. Det som jeg har tænkt på at gøre er at sy tasken udenpå en kurv, så kurven egentlig bare fungere som skelet - altså afstivning og formgiver - og at det udefra set bare ligner en stoftaske. Men din er flot og meget anvendelig!

    SvarSlet
  3. Koselig juleteppe du lager.
    Teppe under er også helt lekkert :-)

    SvarSlet