CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag den 11. maj 2011

Taske på kurv

Hold da op hvor er det længe siden jeg har lavet et indlæg her på bloggen. Der er gået rigtig lang tid inden min arm er kommet sig så meget at jeg kan sy igen. Jeg kan stadig mærke, når jeg tager fat i noget tungt, men ellers mærker jeg heldigvis ikke noget til det mere.

Det første jeg har gjort er at sy min taske på kurv færdig. Jeg vidste ikke helt, hvordan jeg skulle få syet taskestykket på kurven, så det gik jeg og tænkte meget over og kunne ikke rigtig få taget mig sammen til at forsøge. Da jeg så først gik i gang var det ganske uproblematisk - typisk!!!

Jeg er blevet rigtig godt tilfreds med resultatet. Det var svært at sy hankene pænt på, så jeg har skjult påsyningen bag nogle store træ perler. Tasken er dejligt stor, så der kan være A4-dokumenter i den uden problemer.


Jeg har valgt at sætte en lynlås i, selvom jeg bestemt ikke er venner med lynlåse der skal monteres!! I foret har jeg syet et par simple lommer, så der er lidt hold på mobiltelefon, nøgler o.l.
I Påskeferien tog vi fat ude i det der engang har været køkkenhave. De 5 år vi har boet her har skvalderkål fået lov at vokse vildt der, så der var noget af en udfordring. Vi har haft en stor presenning spredt ud over det for at forsøge at kvæle noget af det. Det så også godt ud, men det spirer jo lige så snart der kommer lys til. Nu har vi besluttet at der skal sås græs, og så må plæneklipperen sørge for at holde skvalderkålen nede.Sådan så det ud da vi gik i gang med fræseren i påsken. Det er et stort og tungt arbejde, men det skrider stille og roligt frem. Vi er nu kommet så langt at vi skal til at udjævne niveau forskellene, så hvis vejret tillader det bliver det nok weekendens opgave.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar