CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 27. februar 2011

Energi

Så er den vinterferie ved at være forbi. Jeg havde regnet med at jeg skulle bruge en del tid ved symaskinen, eller med håndsyning, for vi havde bare planlagt total afslapning i familien. Men sådan skulle det ikke gå. Gennem et stykke tid har jeg haft nogle smerter i armen, men nu var de næsten ikke til at holde ud. Det er formentlig seneskedehindebetændelse, og jeg kunne mærke at det eneste, som hjalp var at holde hånd/arm i ro -  og selvfølgelig højre!!! (det er formentlig håndquiltning af et tæppe med fleece bagside, som har forvoldt skaden)

 Til sidst var jeg ved at gå så meget amok over ikke at kunne sy, eller noget som helst andet for den sags skyld, at jeg har bestilt en tid hos lægen i næste uge. Desuden købte jeg et håndledsbånd, som fikserer håndleddet, så det holdes i ro. Det har hjulpet en hel del, men jeg kan stadig ikke sy.

Jeg var faktisk i min iver gået i gang med lukkekanten på et tæppe, men måtte opgive efter ganske få sting.

Sidst jeg var på patchwork kursus blev jeg færdig med at sy alle strimlerne sammen på min energize quilt. Rigtig dejligt. Så det har også trukket noget i mig for at komme videre med den.

Det er faktisk lidt svært at gengive på billedet, hvor mange strimler der er tale om. Der er 14 gule og 14 blå, som hver er syet sammen af 7 stoffer. Næste step er at skære dem op i kvadrater og derefter trekanter, som skal pusles sammen.

Sjovt nok kunne min arm godt klare at skære lidt en aften (eller også ville jeg slet ikke mærke det), så jeg fik skåret nogle trekanter og prøvede lige at hænge dem op på min design wall, for at få en fornemmelse af hvordan det færdige resultat bliver.

Design wall'en skal selvfølgelig monteres lidt mere permanent, på en anden væg, men den kan da godt bruges på den midlertidige plads.

Lidt kom der da ud af ferien, og nu håber vi så bare på lægens mirakelkur i næste uge, så jeg kan komme videre med alle mine projekter.

2 kommentarer:

  1. Det ser spændende ud og god bedring med armen

    SvarSlet
  2. Ja det er ikke sjovt når man slet ikke kan sy - rigtig god bedring
    Jette

    SvarSlet