CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

lørdag den 19. juni 2010

Jul i Juni

Kalenderen siger, at der er ca 6 måneder til jul, så det er vel med at komme igang med forberedelserne;-) Kan I huske mit juletræ på dåse? Der skal vist produceres micropynt til det, hvis det skal i brug i år:Det har fået en tandstikker som blomsterpind, så højden er som i kan se ikke over 5 cm.

Fat Quarter Shop har en Designer Mystery BOM som jeg har meldt mig til. I denne uge kom første pakke. Og første blok er syet: Julegaver! 12 designere har designet hver sin blok med temaet: 12 days of Christmas. Det er GE designs, som har designet første blok. Jeg er vild med farverne i denne.


Det er første gang jeg har meldt mig til et BOM projekt, hvor det kommer en stofpakke til hver blok. Jeg er meget overrasket over hvor meget stof der er tilovers. Jeg kan sagtens sy en blok mere af resterne fra denne.

1 kommentar:

  1. haha ja det var ikke et stort juletræ, men mon ikke det vokser lidt mere til at du kan hænge lidt mikropynt på det til jul?
    Ja det er skønne julestoffer som jeg også gerne vil redde mig lidt af..håber de kan købes til vores træf i Skærbæk i år.

    SvarSlet