CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

lørdag den 10. april 2010

Kursus med Lone Schaadt og Vikki Pignatelli

Onsdag og torsdag var jeg på kursus i Patchwork butikken i Køge, hvor Lone Schaadt ogVikki Pignatelli underviste. Det var et fantastisk kursus. Jeg var så opslugt, at jeg helt glemte at tage billeder undervejs, men fik da lige knipset et par stykker mens vi var ved at pakke sammen.

Jeg arbejdede på en lille bordløber med tulipaner. Sålangt er den kommet indtil videre:

Siden jeg startede er jeg blevet meget mere klar på valg af farver/stoffer, og skulle jeg lave det forfra igen, såville jeg nok have valgt en meget lysere eller mørkere baggrund. Men det er jo også en læring at tage med derfra.

Jeg har også lige et par billeder af hvad et par af de andre kursister puslede med. Lis improviserede, og nåede så langt:


Anni arbejdede på en valmue, som ser ud til at være klar til sammensyning:

Lone og Vikki havde masser af møstre, forskelligt pynt, tråd, bøger, og mange andre spændende sager man kunne købe sig fattig i. Og hvor er det dog genialt at være på kursus i en butik, hvor man lige har mulighed for at finde det helt rigtige stykke stof som man lige mangler.

Et kursus der gjorde mig helt høj og fykdt med inspiration. Hvorer det ærgerligt at jeg bliver nød til at koncentrere mig lidt om Tobias' konfirmation om 3 uger, for jeg kunne sagtens bruge al min fritid lige nu på at arbejde videre med denne teknik.

Til jer der skal på kursus med de to senere : Glæd jer !!!! Jeg tog gerne afsted igen med det samme.... 

1 kommentar:

  1. hej

    Ja vi her over i Jylland glæder os også meget til Lone og Vikki kommer......
    Hilsen Hanne
    www.hanneshjemmeside.dk

    SvarSlet