CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

lørdag den 15. maj 2010

Konfirmation

St. Bededag blev Tobias konfirmeret. Det var en rigtig dejlig dag, selvom vejrguderne ikke lige just var venligt stemt. Mens vi gjorde os klar til at komme i kirke, lynede og tordnede det. Regnen stod ned i stråler, da vi skulle i kirke, så min plan om at gå til kirken holdt ikke rigtig stik.

I skal da lige have et lille kig på den glade konfirmand.

Faktisk var det jeg var mest nervøs for omkring dagen, om det nu også ville være en fest, som Tobias syntes om. Men som sædvanlig havde jeg ingen grund til bekymring (97% af de bekymringer man gør sig er jo heldigvis uden grund).

Det jeg havde glædet mig allermest til, var at dække bord. Allerede da vi lavede invitationerne, begyndte jeg at planlægge, hvordan det skulle være. Tobias er glad for at sejle, så det skulle selvfølgelig være temaet. Derfor blev farverne blå, turkis og grøn. Bordene blev helt som jeg havde tænkt mig.

Det er ikke blevet til så meget syning på det seneste pga. konfirmationen. Jeg har fået gjort min kurv færdig, og er ret godt tilfreds med resultatet. Men som flere på patchworkholdet sagde, så er det ikke ligefrem én man sætter i masseproduktion. Nu har jeg lavet en, og det bliver helt sikkert ikke til flere!

3 kommentarer:

 1. Det var dog den smukkeste kurv jeg nogensinde har set...wau hvor er den bare flot.
  gennemført og lækker. Tillykke med det flotte resultat.
  Og tillykke med sønnen :-) Han ser sød ud.

  SvarSlet
 2. Tak skal du have. Ja, den var besværet værd, men kostede mange skæve knappenåle og trætte fingre af at sy den sammen til sidst.

  SvarSlet
 3. Hejsan og tak for din søde kommentar på min blogg. Jeg blev lidt overrasket over at se du bor i Tune, for der er jeg vokset op :o)

  SvarSlet