CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag den 2. april 2010

Julen varer lige til påske

Ja, det kan man vist roligt sige, for jeg er netop blevet færdig med mine juledækkeservietter. Ikke fordi det er et specielt kompliceret design, men de der sorte kanter er jeg ikke så gode venner med. Det er svært at se.

Det er også første gang jeg prøver kræfter med frihåndsquiltning på maskine. Måske lidt vovet at vælge en kontrast tråd, når det er første gnang.... Det er bestemt ikke perfekt, men sjovt var det, så det kommer jeg helt sikkert til at prøve igen. Øvelse gør vel mester.

Jeg har lige haft fødselsdag, og i år har det været  helt specielt spændende, fordi jeg har deltaget i en fødselsdags swap. Det har i lang tid været spændende at tømme postkassen og finde overraskelser. Jeg tror stadig der mangler et par stykker, men det gør jo ikke noget at spændingen trækker lidt ud.

Her er alle dem jeg har modtaget.

Jeg pusler lidt med dem indtil jeg finder ud af den bedste måde at sy dem sammen. Der skal nogen stolper imellem tror jeg.

Pyha, det er noget af en udfordring jeg har givet mig selv, at jeg skal afslutte noget før jeg starter på et nyt projekt. Hvis jeg nu lige kunne tage mig sammen til at få gjort af de gamle UFOer færdige, så kan jeg rigtig kaste mig over noget nyt. Jeg har en kaffehætte, der kun mangler indmad, så det er da en overskuelig ting at afsluttet.

I næste uge skal jeg 2 dage på kusus med Vikki Pignatelli i Patchwork Butikken i Køge. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Måske kommer der allerede et nyt indlæg her på bloggen i næste uge. Jeg har ikke ligefrem været flittig til at skrive den sidste tid.

Vi er i fuld gang med at planlægge konfirmation på St. Bededag. Der er mange ting der skal være styr på. Gæsterne er inviteret, maden er bestilt, konfirmandens tøj hænger klar i skabet, od det meste af bordpynten er der også styr på. Det ender vel med at det bliver en god fest.

2 kommentarer:

 1. De er da godt nok flotte dine juledækkeservietter og jeg synes du er sluppet rigtig godt fra quiltningen. Det med frihåndsquilt på maskinen er noget jeg gerne vil lære - har forsøgt mig lidt, men jeg synes det er svært, du har jo nok ret i at øvelse gør mester ;o)

  SvarSlet
 2. Hej Gitte.

  Glæder mig meget til at høre om dit kutsus med Vikki. Hun kommer jo også her over, og vi glæder os meget.
  Hilsen Hanne
  www.hanneshjemmeside.dk

  SvarSlet