CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 14. februar 2010

Baby tæppe

Så har jeg været i gang med stofferne fra sidste post. Det blev ikke særligt overraskende til et babytæppe til lille Magnus.

Det blev syet i huj og hast. Jeg startede på det sidste lørdag, hvor hele toppen blev syet. Så quiltede jeg i løbet af ugen. Det var lidt en streg i regningen, at vi skulle til klasse-kom-sammen i 8.b fredag aftgen, for da havde jeg regnet med at skulle sy lukkekant. Det blev så til lørdag formiddag, hvor al anden aktivitet var indstillet, for vi skulle på barsels besøg om eftermiddagn.

Nå, men alt i alt er jeg godt tilfreds med resultatet. Sjovt, men jeg synes faktisk det er ærgerligt, at det blev så hurtugt færdigt. Jeg kan mærke, at processen med at arbejde med sådan et tæppe er det der betyder allermest for mig, og så er det jo lidt kedeligt, når det bliver så hurtigt færdigt.

Jeg havde fundet stoffet i Fat Quater Shop, hvor jeg jævnligt handler. Det jeg faldt for var det søde panel med Guldlok og bjørnene. Det passede lige til bagside.

Jeg tror også at tæppet faldt i god jord hos modtageren, og det er jo altid rart. Desværre havde vi glemt kamera, så der er ikke noget billede af den lille purk.

Nu har jeg jo så lov til at starte på noget nyt - hvad mon det skal være?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar