CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 29. november 2009

Første Søndag i Advent

Så er det ved at være jul igen. i dag har jeg fået lavet advents dekoration og kalenderlys. Jeg var ilge inspireret, så jeg fik lige lavet et par dekorationer mere og en krans til at hænge på døren. Til gengæld har jeg ikke fundet andet julestads frem endnu, men det skal nok komme i løbet af den næste uges tid.
Lidt håndarbejde er det da også blevet til i den sidste tid. Jeg er blevet færdig med mit sjal, men der skal lige hæftes ender, og det skal vaskes inden der kommer billede her.

Nicolai bestilte et nyt penalhus. Han valgte selv farver. Nogen meget stærke farver, så jeg valgte at sætte noget sort sammen med dem. Han er meget tilfreds med resultatet. Og se!!! Det lykkedes for mig at sy en lynlås i :o)Jeg har også fået lavet en lille kurv på tøjsnor, men glemte at fotografere den inden jeg forærede den væk i gave.

I aften regner jeg med at lægge sidste hånd på et lille juleophæng med nisser. Det er ved at være længe siden jeg lavede det, men det skulle lige quiltes og der skulle en lukkekant på.

I Patchwork-butikken i Køge holder de i april et 2-dages kursus med Vikki Pignatelli. Jeg har arrangeret det sådan, at jeg kan holde et par feriedage og deltage. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Jeg er ved at prøve et nyt redigeringsværktøj til bloggen, for jeg synes det har været lidt besværligt med billeder med det gamle. Så hvis du synes det ser lidt rodet ud i dag, så er det såmænd årsagen.Jeg skal vist lige øve mig lidt mere.

1 kommentar:

  1. Skønne juledekorationer du har lavet - glædelig jul, hyggeligt at følge med på din blog.
    Hilsen Jette

    SvarSlet