CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

tirsdag den 20. oktober 2009

Post fra Australien

En dejlig efterårsferie er ovre. Vi var i sommerhus i Sæby i nogle dage - og ja det lykkedes mig at lægge bånd på mig selv og undlade at gå i patchworkbutikken. Det er mig stadig en gåde hvordan det lykkedes. Inden vi tog afsted havde jeg været på udsalg i Glostrup, og fået fat i lidt lækkerier, så det er nok noget af forklaringen, måske får jeg en dag syet noget af alt det stof jeg har købt på det seneste.

Lige inden vi tog afsted fik jeg en dejlig pakke fra Australien. Den var fra Vikky fra Sew Useful Designs. Og se bare alle de gode sager:
Et mønster til en taske, og et til en nålemappe (incl. knap) og så et hæfte med sticherier. Det kribler i fingrene for at komme i gang med det, men jeg synes lige jeg skal have noget af det andet jeg har gang i færdigt først.
Jeg har kastet mig over One-block-wonder. Det er sjovt at se hvordan man kan få mange forskellige blokke ud af et enkelt stykke stof. Der kommer billeder når jeg kommer lidt længere. Jeg havde faktisk forventet at det ville være lidt besværligt at få skåret stoffet præcist nok, men det er gået aldeles smertefrit. Det er ret godt beskrevet i bogen jeg har.
Der lå en lille udfordring til mig fra Helle. Jeg skulle finde 7 lilla ting. Hmmm, har jeg så mange lilla ting?
Tjo, det var slet ikke så svært. De lilla støvler jeg købte smadderbilligt sidste vinter. Min lilla tunika, en sjov flaske jeg har købt på glaspusteri i Lønstrup. En bog om Matisses malerier. Selvfølgelig et stykke stof. En af drengenes tuscher og så fandt jeg sørme noget lilla toiletrens.
Jeg sender udfordringen videre til Sjoko Quilt - find 7 gule ting

1 kommentar:

  1. Det gik jo nemt med de lilla farver..tak fordi du tog udfordringen op :-)
    Det er nogle lækre ting du har vundet fra Australien - tillykke med det.
    Knus, Helle

    SvarSlet