CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 3. august 2009

Serieproduktion?

Selvom vi holder sommerferie, er det ikke meget jeg har fået syet. Men jeg har da fået en lille kurv færdig til min moster, der fylder 80 i dag. Stort tillykke til Moster Ketty.
Nu er det jo egentlig ikke min mening at starte en serieproduktion af noget af det jeg laver. Jeg synes som regel det er lidt keldeligt at lave den samme ting flere gange. Men denne lille kurv synes jeg nu er meget hyggelig at lave, og så er den fin som en lille værtindegave eller lignende.

Vi har lige været på en fantastisk dejlig ferie til Norge ved Sognefjorden. Der var helt utroligt smukt, så hele familien var enige om, at vi godt kunne finde på at tage en tur til Norge igen.Se bare her, er det ikke fantastisk smukt. Vi nød turen selvom vejret kunne have været bedre. Det regnede stort set hver dag, så regntøjet blev rigtig luftet.
Selvom jeg holdt skarpt udkig, så kom vi slet ikke i nærheden af nogen patchwork butikker, og jeg havde heller ikke fået noget med at sy på :-(
Vi har stadig lidt ferie tilbage, så der er endnu håb om at jeg får lavet lidt mere. Faktisk tror jeg at jeg vil begive mig ned i syrummet og rumstere lidt nu.

2 kommentarer:

  1. Hej

    Super flot kurv, hvad har du i den ???? Viledon eller fase2fuse???

    Og Sognefjorden er bare et super flot sted... vi var der for nogle år siden... dog i tørvejr.

    SvarSlet
  2. Ja, jeg er også vild med de kurve - super flotte. Lyder skønt med en ferie i Norge, der er så dejligt.

    SvarSlet