CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag den 20. marts 2009

Foråret er kommetSikke dog tiden går, det er allerede længe siden jeg sidst har skrevet her på bloggen. Jeg nyder rigtigt det dejlige forårsvejr, og kan slet ikke få nok af solskinnet.

Jeg har fået gjort et par ting færdige, og fået dem fotograferet. Min bakkeserviet med square dance er blevet rigtig god. Thevarmeren, hvor jeg på FOF kurset prøvede paintstick er også blevet færdig. Det tog jo egentlig ikke ret lang tid at få den syet. Jeg har pyntet den lidt med nogen knapper.

Den flotte hortensia fik jeg af et par kollegaer jeg havde på besøg. Er den ikke flot? Den får lige lov at pynte lidt indenfor, men jeg har allerede bestemt en plads til den i haven.

I sidste weekend var jeg på kursus igen. Der lavede vi de sødeste små kurve. Jeg har materialer til at lave mindst en mere, og det vil jeg helt sikkert gøre. De er dejlige at have på lager til værtindegaver eller lignende.
D. 28. og 29. marts er der kreativ hobby messe i Roskilde. Der kommer flere patchworkbutikker. Jeg var derude sidste år, og synes det var rigtig spændende, så det skal jeg helt sikkert igen. Jeg har aftalt med en veninde at vi skal følges derud (med masser af penge på lommen for det sker jo at man bliver fristet af et eller andet)

I næste uge skal jeg begynde på arbejde igen. Det glæder jeg mig rigtig meget til, for jeg synes efterhånden at jeg bliver helt sløv af at gå rundt herhjemme.

Nå, jeg har lovet at få ryddet lidt op på kontoret/syværelset i dag, så der er andre end mig der kan arbejde dernede. Det må jeg jo hellere få gjort, selvom jeg ikke rigtig har lyst til at gå ned i kælderen i dette fantastiske vejr.

2 kommentarer:

  1. hej igen Gitte.
    Vil du ikke lige sende mig en mail, da jeg har en lille gave til dig, du kan bruge i Roskilde.

    Hilsen Hanne

    SvarSlet
  2. Er da helt betaget af disse søde ting du har lavet. Kurven er skøn og tevarmeren også. Smart med teksten i paintsticks...flot. Og naturligvis er din lille square dance og dejlig :-)

    SvarSlet