CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

torsdag den 19. februar 2009

Fremdrift på projekter

Jeg har ikke været så flittig på bloggen den sidste uges tid. Det gik ikke så godt med at starte på arbejde, så jeg er sygemeldt igen. Energien har været helt på nul-punktet, men der er da sket en lille smule på nogle af mine projekter.

Slumretæppet er snart færdigt. Det kommer til at hedde "Over the Rainbow". Jeg synes den flettede quiltning i kanten passer godt til resten af quilten. Jeg havde lidt problemer med quilteskabelonen. Der er et hjørne på den, men det passer jo ikke når man kommer til næste hjørne (for mønsteret er ikke symmetrisk på den led), så jeg måtte tegne selv.

I lørdags var jeg på FOF-kurset i patchwork. Det er en dejlig måde hele tiden at blive inspireret med nye teknikker. I lørdags prøvede vi at arbejde med paintsticks, det var faktisk sjovt at se de forskellige udtryk vi fik frem. Jeg lavede en meget enkel tehætte D.v.s. jeg har jo kun dekoreret et stykke stof til den ene side. Tanken er at den skal samles med flying geese, så dem skal jeg jo lige have syet.

En hel lørdag kan jo ikke gå med at male lidt på et stykke stof, så jeg fik også lavet starten til min bakkeserviet. Det er nogen dejlige glade farver, og sjovt at se hvordan nogen af møllerne træder meget tydeligt frem, mens andre helt forsvinder, fordi stoffet ikke er tilstrækkeligt ensartet i mønsterfarverne.

Min 9-patch er også snart færdig. Der mangler kun lukkekanten nu, så der er da faktisk udsigt til at få afsluttet et par projekter i den kommende tid.

1 kommentar:

  1. hej Gitte.

    Det var da ikke så godt med dig, op med humøret og frem med sytøjet.

    Hilsen Hanne

    SvarSlet