CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag den 6. februar 2009

Atter indkøb

Glenn er slemt forkølet, så han bad mig, om jeg ikke godt ville køre ham til massage og meditation. Tja, der er jo ikke så langt til Lyngby og Speich Design, så hvad var der egentlig at betænke sig på?

Lidt stof og et blad (quilt.dk) kom med hjem. Jeg var også lige et smut i Panduro, hvor jeg købte et lille Tilda stitchery. Det glæder jeg mig til at prøve kræfter med.

Det sidste par dage har jeg bare quiltet videre på slumretæppet. Jeg er netop blevet færdig med at quilte rundt om alle firkanterne, så nu manglker bare kanten. Det er hårdt for fingrene, så jeg tror jeg må finde lidt fingergymnastik.

I går synes jeg, at symaskinen var ved at gro helt til i mos, så jeg gik i gang med at sy en lille taske. Det er meningen den skal sendes til Selikene, når den er færdig. Det er dejligt at sy noget i sådan nogen friske farver, når det er så gråt udenfor. Der kommer billede af den en af de nærmeste dage.

Jeg glæder mig til at skulle starte på arbejde igen på mandag. Det bliver spændende at se hvor meget energi jeg har til at sy, når jeg starter igen. Heldigvis kan jeg tage den lidt med ro den første uges tid, og så skal jeg holde vinterferie.

1 kommentar: