CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 19. december 2010

December nyt

I denne måned har jeg arbejdet med Hannes DHD, men er lidt bagud. Jeg mangler at sy den sidste  række på, og så kanterne, men det kan da være at jeg bliver færdig inden jul ;-). Det har været meget hyggeligt at prøve at følge med, men jeg synes der er så mange forskellige aktiviteter, der gør at jeg ikke hver dag kan nå at følge med.

Jeg har også en juleløber, som lige mangler de sidste sting. Jeg skal have hæftet ender efter quiltning og så skal der lige sys lidt perler på hist og her (hvor maskinquiltningen ikke er for fin i kanten). Det kræver godt nok noget øvelse inden jeg bliver dus med frihåndsquiltning på maskine. Måske skulle jeg bare kaste mig ud i en række prøveklude, for jeg vil så gerne lære det.

Næste uge bliver lidt roligere end sædvanligt, for alle aftenaktiviteterne holder juleferie nu, så Mors Taxi kan også holde juleferie.

En enkelt julegave har jeg fået lavet. En lille toilettaske efter syboks modellen. Den var sjov at lave, men jeg synes det var besværligt med de sidste sømme gennem alle lagene.Lidt selvforkælelse skal der også være plads til i den søde juletid, så derfor har jeg ofret et silikonefingerbøl på mig selv. Det er intet mindre end fantastisk. Det bliver jo siddende på fingeren hele tiden! Normalt flyver mit fingerbøl rundt i stuen og jeg kravler rundt og leder efter det, hvis ikke jeg opgiver og finder mig i en gennemhullet langefinger. Med det nye fingerbøl er den tid forbi.

1 kommentar:

  1. Rigtig fin syboks - ja det er lidt tykt at sy de sidste sømme men med en tyk nål går det da. Jeg har selv syet over 30 og efterhånden solgt de fleste.
    Din lille juledug efter Hannes DHD er også sød - jeg er også i gang og håber på at blive færdig inden jul
    Rigtig glædelig jul
    Jette

    SvarSlet