CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 7. november 2010

Syværelse

Der har været meget stille her på bloggen i nogen tid. Det er faktisk ikke fordi jeg ikke har lavet noget, selv om der ikke er noget som helst der er blevet færdigt. Men d. 17. august fik vi kloakvand ind i kælderen, og det  har jo så selvfølgelig været nødvendigt at gøre lidt ved det. En hel del har vi måttet smide ud, men det har jo så givet anledning til at få ryddet lidt op. 

I første omgang mente vi ikke at kontoret/syværelset havde fået vand, men jo det var trængt ind under gulvet, så der skulle lægget nyt gulv, og en del af gipsvæggen derindtil skulle skiftes ud. Undervejs i processen fandt vi ud af at der ikke længere skal være kontor derinde, så nu har jeg fået et syværelse helt for mig selv.

Der er lagt nyt gulv og der er blevet tapetseret og malet. Det er blevet et rigtig dejligt rum synes jeg. Har I lyst til en lille omvisning?

Jeg  har et dejligt stort skrivebord til sybord. Der er plads til en strygeplade til den ene side og en lille skæreplade til den anden side. Jeg mangler stadig lidt lys her, men det skal nok komme.Ved siden af er der blevet plads til et skærebord. Det er også et skrivebord, der bare er så højt at det passer til at man kan stå og  skære ved det.


Bag skrivebordet har jeg fået hængt et skab op med god plads til stof. Det er meningen at jeg vil have en designvæg op ved siden af skabet.

  
På den anden side af skabet er der en stigereol med plads til lidt af hvert. Jeg har ikke helt fået flyttet ind i den endnu. Der skal også lidt mere op på væggene, det er lidt bart endnu, men det er skønt stille og roligt at indrette sig.

Det første jeg har lavet i rummet var at gøre toppen færdig til et tæppe til Tobias. Det er Pure-stofferne som jeg er hel vild med. På billedet kan i kun se det halve at tæppet. Det er næsten 2 m langt, så han kommer da ikke til at fryse om tæerne ;-)Mens jeg har hygget på mit nye værelse har Malte og Nicolai bygget en kæmpe bane af Flexi trax i et hjørne af Glenns rum i kælderen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar