CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 7. september 2009

Stitch a Witch

Jeg har meldt mig til en "sew along" på Quilting - Where Imaginations Grow. Det er faktisk et halloween mønster, og selvom jeg egentlig ikke gider sådan noget, så synes jeg den er meget sød, og det giver jo mulighed for at prøve noget nyt.

I sidste uge kom første del, og tænk der gik en hel uge uden jeg havde tid til at sy! Der var andre kedelige opgaver som afrimning af fryser, tømme viktualierum, så det kunne blive sat i stand (linoleum på gulvet, nye reoler og en grundig oprydning - der mangler endnu en tur til lossepladsen, med skrammel der havde hobet sig op derinde).

Nå, men i aftes fik familien besked på, at nu skulle jeg altså sy. Jeg ville ikke komme bagud allerede inden 2. del kom. Øv, det var for sent, for da jeg skulle finde mønsteret så jeg at 2. del var kommet.

Nå, men jeg fik da syet del 1 færdig, og jeg er ganske godt tilfreds med resultatet. Nu skal der findes og skæres/klippes stof til del 2. Det er applikation, så det bliver lidt en udfordring for mig. Jeg tror jeg vil forsøge mig på maskinen.

4 kommentarer:

 1. Sej snegl :o) Gleder mig til at se del to.

  SvarSlet
 2. Tak for kommentar på min blog, har lige taget en tur gennem din, dejligt blog med mange fine ting og du syr i nogle skønne farver.

  SvarSlet
 3. Du skal bare se at komme igang med at frihåndsquilte. Det er nøjagtig lige så nemt som det ser ud :-)

  SvarSlet
 4. jeg har altid været vild med det mønstre, det kunne være jeg skulle prøve det engang.
  Det bliver spændende at se 2. del.

  SvarSlet