CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 14. juni 2009

Symaskine m.m.

Pyha som tiden dog flyver....

I går fik jeg en "ny" symaskine. Helt ny er den jo ikke, men for mig er den ny. Jeg fik et godt tilbud på en brugt Husqvarna 1200 som jeg ikke kunne sige nej til. Den syr som en drøm. Den kan jo næsten tråde sig selv og stopper med nålen oppe eller nede, så det skal man slet ikke tænke på. Den fortæller selv, hvilken trykfod der skal bruges, hordan tryfodtrykket skal være, hvornår undertråden er brugt op og meget mere.

Og se bare et lille udvalg af de sømme man kan vælge imellem, og bogstaver kan den også sy. Jeg kan slet ikke tage mig sammen til andet end at sy i dag. Mon ikke også der kommer lidt konkret ud af det andet end sy prøver?

Der er jo gået temmelig lang tid siden jeg sidst har blogget, og jeg har da også fået syet lidt siden.

En bordløber til fødselsdagsgave til Farmor, som snart bliver 92. De er altid så svært at finde på en gave til hende, så det var helt rart da jeg fandt på at sy denne:En ny sommertakse det måtte jeg jo have. Det er længe siden, at jeg købte mønsteret, og nu er den lavet. Det tog ikke meget mere end en aften at få den færdig.


Jeg tænker at jeg må sy en lille rygsæk til Malte på den nye maskine. Han er lige begyndt i børnehaven og har brug for en taske til hans højt elskede madkasse.
Nå, ikke spilde tiden ved computeren, symaskinen kalder :o)

2 kommentarer:

  1. Hej

    Dejligt at der igen er kommet liv i dig....var ved at blive helt nervøs.
    Hilsen Hanne

    SvarSlet
  2. Så heldig - ny symaskine. Min er dejlig men 10 år og den skriger lidt ind imellem..... Jeg har en pris liggende til dig på min blog ;o)

    SvarSlet