CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 30. marts 2009

Indkøbs weekend

Allerførst vil jeg gerne vise hvad min kære moster forærede mig i anledning af min fødselsdag, et par dejlige påskestoffer. Jeg har endnu ikke besluttet hvad de skal bruges til, men der dukker jo nok en eller anden ide op.


I lørdags tog vi en tur til Malmø for at handle. Egentlig havde vi planlagt at fylde bilen op med dagligvarer, men det blev lidt andet der kom med hjem. På centralstationen i Malmø har de et stort udvalg af quiltemagasiner, så det skulle jeg da lige kigge på ( der kom også et par stykker med hjem til inspiration).

Vi kom forbi en Panduro hobby. Jeg manglede perler til mine kurve, og fandt nogen der passede perfekt til formålet.



Inden jeg for alvor havde nået at nyde mine indkøb, var jeg søndag på Kreativ Messe i Roskilde sammen med en veninde. Uha, så mange gode sager samlet på et sted...

Selvom jeg virkelig forsøgt at begrænse mine indkøb, så kom der alligevel nogen forskellige stoffer med hjem.

Det lyse med rosenknopperne, er planlagt til en bordløber til en gave. Jeg har de andre stoffer der skal bruges.

De her stoffer skal bruges til nogen dækkeservietter tror jeg, men man kan jo aldrig vide om jeg kommer på andre tanker.


Og så var der de her stoffer. Farverne er ikke helt korrekt gengivet på billedet, men dem måtte jeg altså bare eje.

Jeg har taget billederne med min nye mobiltelefon. Jeg skulle lige teste kvaliteten, men ejg tror nu nok jeg går tilbage til at bruge det almindelige kamera igen, for farverne og billederne generelt ER bedre med det kamera, men det kan da bruges i en snæver vending.

Der er nu gået en uge siden jeg begyndte at arbejde igen. Jeg må indse, at det er hårdere end jeg havde regnet med. Det varer nok lidt før jeg er 100% på fuld tid. Jeg er dødtræt når jeg kommer hjem lige efter frokost. Nå, en uge mere, så har jeg 14 dages ferie.

The Easter farics are a gift from my dear aunt.
This weekend we went shopping in Malmø. I bought some quilting magazines and some wooden pearls for my small baskets.
On Sunday I went with a friend on a fair with several quiltingshops. I had to persuade myself from buying too many of the wonderful fabric, but some of them just had to come home with me.















onsdag den 25. marts 2009

Et år ældre

Ja, så blev jeg igen et år ældre. Det fejrede jeg ved at starte på arbejde igen efter næsten 3 måneders sygemelding. Det er gået rigtig godt de første 2 dage, så nu er jeg rigtig fortrøstningsfuld. Godt nok har jeg kun været på arbejde nogen få timer ad gangen, men jeg har det stadig godt.

I går på min fødselsdag var der forældremøde i sejlklubben. Hvordan er det at være "sejler forældre"? Det var meget spændende, og Tobias var også meget begejstret for oplægget. Det har givet stof til diskussion i det lille hjem om hvordan vi skal håndtere det herhjemme.

I dag startede jeg med at komme ½ time for sent til et møde (hvor svært kan det lige være at læse en mødeindkaldelse?!). I eftermiddag stod der pludselig en håndværker, der gerne ville kigge på vores trapper - det vidste jeg ikke lige noget om, og for at gøre det hele fuldendt havde jeg glemt, at der skulle komme en fra banken og vurdere huset!!! Det kan da kun blive bedre i morgen LOL.

Jeg har ikke fået lavet så meget håndarbejde de sidste dage, men regner med at få lavet endnu en lille kurv færdig i dag eller i morgen. Der kommer selvfølgelig billede, når den er færdig.

fredag den 20. marts 2009

Foråret er kommet



Sikke dog tiden går, det er allerede længe siden jeg sidst har skrevet her på bloggen. Jeg nyder rigtigt det dejlige forårsvejr, og kan slet ikke få nok af solskinnet.

Jeg har fået gjort et par ting færdige, og fået dem fotograferet. Min bakkeserviet med square dance er blevet rigtig god. Thevarmeren, hvor jeg på FOF kurset prøvede paintstick er også blevet færdig. Det tog jo egentlig ikke ret lang tid at få den syet. Jeg har pyntet den lidt med nogen knapper.

Den flotte hortensia fik jeg af et par kollegaer jeg havde på besøg. Er den ikke flot? Den får lige lov at pynte lidt indenfor, men jeg har allerede bestemt en plads til den i haven.

I sidste weekend var jeg på kursus igen. Der lavede vi de sødeste små kurve. Jeg har materialer til at lave mindst en mere, og det vil jeg helt sikkert gøre. De er dejlige at have på lager til værtindegaver eller lignende.
D. 28. og 29. marts er der kreativ hobby messe i Roskilde. Der kommer flere patchworkbutikker. Jeg var derude sidste år, og synes det var rigtig spændende, så det skal jeg helt sikkert igen. Jeg har aftalt med en veninde at vi skal følges derud (med masser af penge på lommen for det sker jo at man bliver fristet af et eller andet)

I næste uge skal jeg begynde på arbejde igen. Det glæder jeg mig rigtig meget til, for jeg synes efterhånden at jeg bliver helt sløv af at gå rundt herhjemme.

Nå, jeg har lovet at få ryddet lidt op på kontoret/syværelset i dag, så der er andre end mig der kan arbejde dernede. Det må jeg jo hellere få gjort, selvom jeg ikke rigtig har lyst til at gå ned i kælderen i dette fantastiske vejr.

fredag den 6. marts 2009

Litamora is having a giveaway

Litamora is having a giveaway of at beautiful pattern for a table runner. I shouldn't really tell you because I love to have it my self

torsdag den 5. marts 2009

strimler til resteprojekt

Jeg har haft besøg af mine forældre det sidste par dage. Det har været rigtig hyggeligt, selvom anledningen (en begravelse) var lidt trist.

Min mor havde taget sit restetæppe med - eller rettere stoffer til det. Det skal laves som log cabin. Vi måtte jo også lige kigge lidt i mine gemmer for at se, om der var noget der kunne passe til det, hun allerede havde.

Samtidig hjalp jeg hende ved at skære strimler af stofferne. Det kom til at se temmelig rodet ud, men vi havde det rigtig sjovt (og har fået ryddet op igen)Nu glæder jeg mig til at få de færdige blokke at se, men mon ikke det varer lidt, før hun er færdig med at sy alt det, vi fik skåret